Medarbejdergaver

Hos MitGavevalg.dk overdrages friheden til medarbejderne, om at udvælge den perfekte medarbejdergave blandt et hav af fine gaver fra vores store udvalg. Vi har kvalitetsgaver til alle og enhver. Man vil kunne finde et stort udvalg af medarbejdergaver fra de kendte mærker. Vi har også eksklusive produkter fra de forskellige designer mærke, der kun kan forhandles hos os. Derudover, vil du finde unikke produkter fra vores eget mærke, designet af vores dygtige designere, i det fineste kvalitet og lækkert nordisk design.

Overlad trygt det store arbejde med at finde, de perfekte julegaver til dine medarbejdere til os. Med mange års erfaring i branchen er vi specialister indenfor medarbejdergaver, hvilket er din sikkerhed for det lækreste sortiment af medarbejdergaver og selvfølgelig leveringssikkerhed.

Har en medarbejder valgt en julegave, men fortrudt – så logger man bare ind, og ændrer gaven. Dette kan man gøre så meget som man har lyst til, indtil udløbsdatoen løber ud på gavekortet. Webshoppen lukker efter udløbsdatoen og vi gør klar med at pakke gaverne til jer. Vi pakker gaverne I flotte gaveposer og leverer gaverne samlet til din virksomhed eller til en pakkeshop – man bestemmer helt selv, hvilken løsning man vil vælge!

Det har aldrig været nemmere

…og bedre! Konceptet om medarbejdergaver hos MitGavevalg.dk bygger på brugervenlighed, fair pris, høj kvalitet samt den gode service. Som julegaveansvarlig for firmaets medarbejdergaver, er det enkelt at bestille firmaets julegaveløsning. Der skal blot tages stilling til antal gaver og hvilken priskategori gaverne skal leveres i. Efterfølgende er det medarbejdernes største og vigtigste opgave at benytte tilsendte kode på MitGavevalg.dk, hvor den personlige julegave skal udvælges. Efterfølgende sendes julegaverne til firmaadressen eller direkte til medarbejderen i valgt pakkehop. Webshoppen er skræddersyet til valg af medarbejdergaver, og kan let betjenes af alle, uanset IT-evner og kendskab. Derfor passer vores julegaveløsning til alle firmaer og brancher, og dine medarbejdere kan trygt og ubesværet, på egen hånd, logge ind på webshoppen og udvælge sin gave.

Bestil dine firmajulegaver hos Mitgavevalg idag.

NEMT. SIKKERT. GLÆDELIGT.
Vælg priskategori og bestil
1

Vælg priskategori og bestil antal gavekort

Vælg priskategori og bestil
2

Vi sender gavekortene med en personlig kode til hver medarbejder

Vælg priskategori og bestil
3

Medarbejderen vælger selv sin gave på vores valggaveshop

Vælg priskategori og bestil
4

Vi pakker gaverne samlet til din virksomhed eller enkeltvis til pakkeshops

Mange års erfaring

Vores indkøbere har mange års erfaring indenfor bl.a. design, livstil, brugskunst, boligindretning og tekstiler, hvilket er Jeres sikkerhed for, at vores sortiment lever op til tidens trends og tendenser. Vi arbejder i tæt dialog med vores leverandører, for på den måde at fremskaffe det perfekte udvalg og ikke mindst pris, hvilket sikrer lækre gaver med store besparelser. MitGavevalg.dk har gennem årene leveret knap en million julegaver. Derfor ved vi alt om, hvad det kræver at finde det bedste sortiment af julegaver, som netop tilgodeser medarbejdere i alle aldre, brancher og til begge køn. Den store erfaring er altafgørende for, at vi kan skabe unikke brugeroplevelser år efter år, selvfølgelig med en evig stræben efter at forbedre os.

Topleverandør på markedet

Medarbejdergaver handler om meget mere end blot den gode tanke – dine medarbejdere skal føle sig værdsat. Det har vores dygtige og erfarne indkøbere hos MitGavevalg.dk på hjerte lige fra starten af. Vores position på markedet, som værende en af Danmarks største, har medført mange fordele – fordele som videregives direkte til vores kunder. Det er os en ære at kunne tilbyde vores kunder eksklusive brands og produkter som ikke er at finde hos andre i branchen.

Kort
er godt.

Selvom dine medarbejdere og kunder selv har muligheden for at vælge gaven i vores webshop, synes vi stadig, det er vigtigt, at selve gestussen med at overrække julegaven ikke går tabt. Derfor modtager du et kort med gavekoden, som du kan give personligt. Det, synes vi, er med til at sprede ekstra juleglæde og gør din julegave til medarbejdere og kunder endnu mere personlig.

Vi synes selv, at kort er godt. Ikke mindst fordi selv et lille kort rummer rigtig meget glæde. Du får muligheden for at give gaven personligt - en gave som, du med sikkerhed ved, rammer plet. Og dine kunder og medarbejdere får både glæden over at vælge og ikke mindst modtage gaven, når julen nærmer sig.

Det er julemagi og forventningens glæde, når det er allerbedst.