Firmajulegaver

Her hos MitGavevalg.dk kan du give dine medarbejdere frit valg mellem et hav af flotte firmajulegaver og overlade alt det praktiske til os. Vi er specialister inden for firmajulegaver, og tilbyder branchens lækreste sortiment, gaver af god kvalitet, designer brands og selvfølgelig leveringssikkerhed.

Hvis du ønsker at give dine medarbejdere det bedste skulderklap ved juletid, er løsningen at give dem et gavekort til MitGavevalg.dk. Her kan de selv vælge en personlig julegave på vores webshop. Der kan vælges imellem minimum 30 forskellige gaver i de forskellige prisklasser.

 

Det skal være nemt!

Det er enkelt, nemt og hurtigt. Du skal blot angive hvilket beløb du ønsker dine gavekort på, hvor mange medarbejdere I er og vi klarer resten for dig. Hvert gavekort indeholder en unik kode, som jeres medarbejdere taster ind og herved får adgang til vores webshop, hvor der er minimum 30 gaver at vælge imellem, alt efter hvilket beløb man har valgt. Gavekortene leveres pakket flot ind.

Så enkelt er det – har en medarbejder valgt en julegave, men fortrudt valget – så logger man bare ind, og ændrer gaven til noget andet. Dette kan man gøre så meget som man har lyst til, indtil udløbsdatoen løber ud på gavekortet. Webshoppen lukker efter udløbsdatoen og vi gør klar med at pakke gaverne til jer. Vi pakker gaverne I flotte gaveposer og leverer gaverne samlet til din virksomhed eller til en pakkeshop – man bestemmer helt selv, hvilken løsning man vil vælge!

 

Bestil med det samme

Lyder det som noget for jer? Bestil med det samme – man vælger selv om man vil have dem som digitale gavekort, som man modtager med det samme eller om man vil have dem tilsendt som fysiske gavekort. Kom godt i gang med at bestille firmajulegaver nu.

Har du nogle spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os – så hjælper vi dig på vej og finder den bedste løsning til netop din virksomhed!

Masser af erfaring

Hos MitGavevalg.dk arbejder vi året rundt for at finde de bedste firmajulegaver, som vi kan tilbyde dig og dine medarbejdere. Vores indkøbere har mange års erfaring indenfor bl.a. design, livsstil, brugskunst, boligindretning, møbler og tekstiler, så de kan spotte de nyeste trends og tendenser. Derudover indgår vi i tæt dialog og samarbejde med vores leverandører, for at finde og udvikle det optimale udvalg af firmajulegaver, til den rette pris. På den måde sikrer vi at der altid er et stort udvalg af aktuelle og eftertragtede gaver på vores webshop, så ingen medarbejdere må nøjes med en utilfredsstillende gave. Vores team hos MitGavevalg.dk, både i indkøb, salg, logistik og kundeservice, kender alt til firmajulegaver, og har leveret knap en million gaver til vores kunder gennem årene. Denne erfaring er helt uvurderlig, og er med til at skabe gode brugeroplevelser år efter år, hvor vi selvfølgelig hele tiden stræber efter at blive bedre. Vi håber at du vil give os chancen for at bevise dette, og bruge MitGavevalg.dk til dine firmajulegaver i 2021 .

Vælg en topleverandør

Firmajulegaver handler om meget mere end bare fin indpakning – det handler om at vise dine medarbejdere at de er værdsat. Det har vi forstået hos MitGavevalg.dk, hvor medarbejderen altid er i er fokus, helt fra udvælgelsen af gaver til udleveringstidspunktet. Vores position som en af de største leverandører af firmajulegaver i Danmark, giver os nogle fordele, som vi giver videre til dig og dit firma. Vi har muligheden for at tilbyde nogle eksklusive og unikke firmajulegaver, som du ikke kan finde hos andre i branchen. Derudover er vores ordreflow og logistikløsninger gennemprøvede og skalérbare til både små og store virksomheder, så vi leverer korrekt og til tiden. Vi kan desuden give jer glæden af hele vores omfattende leverandørnetværk, som indbefatter både store brands og helt specielle julegaver. Hvis I er i tvivl om noget, sidder vores kundeserviceteam klar på telefon og mail alle hverdage, og vi er altid klar til at hjælpe jer.

Kort
er godt.

Selvom dine medarbejdere og kunder selv har muligheden for at vælge gaven i vores webshop, synes vi stadig, det er vigtigt, at selve gestussen med at overrække julegaven ikke går tabt. Derfor modtager du et kort med gavekoden, som du kan give personligt. Det, synes vi, er med til at sprede ekstra juleglæde og gør din julegave til medarbejdere og kunder endnu mere personlig.

Vi synes selv, at kort er godt. Ikke mindst fordi selv et lille kort rummer rigtig meget glæde. Du får muligheden for at give gaven personligt - en gave som, du med sikkerhed ved, rammer plet. Og dine kunder og medarbejdere får både glæden over at vælge og ikke mindst modtage gaven, når julen nærmer sig.

Det er julemagi og forventningens glæde, når det er allerbedst.