Mitgavevalg.dk

Velkommen til MitGavevalg, hvor du kan give dine medarbejdere en unik gaveoplevelse – dét skulderklap de har fortjent og som viser, hvor meget de er værdsat som en del af netop dit firma.
I en travl hverdag, hvor tingene skal køre og driften er i højsæde, kan man ofte komme til at glemme, at medarbejderne er firmaets største og vigtigste ressource. Derfor er julen en god anledning til at stoppe op og anerkende den indsats, de hver især yder i løbet af året.

MitGavevalg er en del af Baxx Promotion A/S med 25 dedikerede medarbejdere, og vi er blandt Danmarks største udbydere af firmajulegaver. Vi leverer hvert år mere end 125.000 gaver til firmaer i hele landet. Vi har været i branchen i mere end 20 år, og derfor kan du trygt overlade totalløsningen af jeres julegaver til os.

Her hos MitGavevalg har vi sammensat et attraktivt og bredt sortiment af firmajulegaver med mere end 200 forskellige gaver fra kendte danske brands. Vi synes selv, at vi har Danmarks flotteste gaveudvalg, og vi garanterer, at der er noget for enhver smag, så alle dine medarbejdere kan finde en gave, der er perfekt for hende eller ham.

Du finder blandt andet produkter fra vores eget brand, Njordliv, der er skabt med kærlighed til nordisk design og lækker kvalitet. Vi samarbejder blandt andre med kokken og masterchefdommer Thomas Castberg, der er med til at designe og udvikle produkter til køkkenet. Vores juleteam følger med på de nyeste trends og finder også ikoniske produkter, der kun kan fåes hos os. De er alle mærket med MitGavevalg eksclusive.

Hos MitGavevalg arbejder vi alle ud fra vores tre værdiord: Respekt, engagement og hjælpsomhed. Vi har høje forventninger til os selv, og som et af landets største julegaveleverandører ved vi også, at vores kunder kun forventer det bedste. Og med de dygtigste medarbejdere og vores værdiord in mente er det nøglen til vores fælles succes.

Julen er glædernes tid, og vi glæder os rigtig meget, til at du kan glæde dine medarbejdere med årets flotteste gaver.

De bedste hilsner
Juleteamet hos MitGavevalg.dk

Kort
er godt.

Selvom dine medarbejdere og kunder selv har muligheden for at vælge gaven i vores webshop, synes vi stadig, det er vigtigt, at selve gestussen med at overrække julegaven ikke går tabt. Derfor modtager du et kort med gavekoden, som du kan give personligt. Det, synes vi, er med til at sprede ekstra juleglæde og gør din julegave til medarbejdere og kunder endnu mere personlig.

Vi synes selv, at kort er godt. Ikke mindst fordi selv et lille kort rummer rigtig meget glæde. Du får muligheden for at give gaven personligt - en gave som, du med sikkerhed ved, rammer plet. Og dine kunder og medarbejdere får både glæden over at vælge og ikke mindst modtage gaven, når julen nærmer sig.

Det er julemagi og forventningens glæde, når det er allerbedst.