Medarbejdergaver

Hos MitGavevalg.dk overdrages friheden til medarbejderne, om at udvælge den perfekte julegave blandt et hav af lækre gaver. Overlad trygt det store arbejde med at finde, de perfekte julegaver til dine medarbejdere til os. Med mange års erfaring i branchen er vi specialister indenfor medarbejdergaver, hvilket er din sikkerhed for det lækreste sortiment af gaver og selvfølgelig leveringssikkerhed.

Medarbejdergaver har aldrig været nemmere

…og bedre! Konceptet om medarbejdergaver hos MitGavevalg.dk bygger på brugervenlighed, fair pris, høj kvalitet samt den gode service. Som julegaveansvarlig for firmaets medarbejdergaver, er det enkelt at bestille firmaets julegaveløsning. Der skal blot tages stilling til antal gaver og hvilken priskategori gaverne skal leveres i. Efterfølgende er det medarbejdernes største og vigtigste opgave at benytte tilsendte kode på MitGavevalg.dk, hvor den personlige julegave skal udvælges. Efterfølgende sendes julegaverne til firmaadressen eller direkte til medarbejderen i valgt pakkehop. Webshoppen er skræddersyet til valg af medarbejdergaver, og kan let betjenes af alle, uanset IT-evner og kendskab. Derfor passer vores julegaveløsning til alle firmaer og brancher, og dine medarbejdere kan trygt og ubesværet, på egen hånd, logge ind på webshoppen og udvælge sin gave.

Bestil dine firmajulegaver hos Mitgavevalg idag.

Så nemt bestiller du

Vælg priskategori og bestil
1

Vælg priskategori og bestil antal gavekort

Vælg priskategori og bestil
2

Vi sender gavekortene med en personlig kode til hver medarbejder

Vælg priskategori og bestil
3

Medarbejder vælger sin gave på vores brugervenlige webshops: MitGavevalg.nu

Vælg priskategori og bestil
4

Vi pakker gaverne I flotte gaveposer. Vi leverer gaverne samlet til din virksomhed eller til en pakkeshop

Mange års erfaring

Vores indkøbere har mange års erfaring indenfor bl.a. design, livstil, brugskunst, boligindretning og tekstiler, hvilket er Jeres sikkerhed for, at vores sortiment lever op til tidens trends og tendenser. Vi arbejder i tæt dialog med vores leverandører, for på den måde at fremskaffe det perfekte udvalg og ikke mindst pris, hvilket sikrer lækre gaver med store besparelser. MitGavevalg.dk har gennem årene leveret knap en million julegaver. Derfor ved vi alt om, hvad det kræver at finde det bedste sortiment af julegaver, som netop tilgodeser medarbejdere i alle aldre, brancher og til begge køn. Den store erfaring er altafgørende for, at vi kan skabe unikke brugeroplevelser år efter år, selvfølgelig med en evig stræben efter at forbedre os.

Topleverandør på markedet

Medarbejdergaver handler om meget mere end blot den gode tanke – dine medarbejdere skal føle sig værdsat. Det har vores dygtige og erfarne indkøbere hos MitGavevalg.dk på hjerte lige fra starten af. Vores position på markedet, som værende en af Danmarks største, har medført mange fordele – fordele som videregives direkte til vores kunder. Det er os en ære at kunne tilbyde vores kunder eksklusive brands og produkter som ikke er at finde hos andre i branchen.

Vælg mellem 3 priskategorier

Vælg mellem priskategorierne 320, 400 og 560,- der alle indeholder mindst
30 gaver til en pris, der er langt under vejledende udsalgspris.

Nemt.
Sikkert.
Glædeligt.

Søger du hjælp
eller har du spørgsmål?

Vi er blandt Danmarks største udbydere af firmajulegaver, og leverer hvert år
mere end 125.000 gaver til firmaer i hele landet.
Har du spørgsmål så kontakt os på telefon +45 6960 6556 eller nedenstående mail.

8 + 8 =

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VIND
VÆR BLANDT DE FØRSTE
Tilmeld og vind

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind

Vi udlodder 25 lækre, bæredygtige safaristole med en vejl. udsalgspris på 1.999,- pr. stk. blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsmail inden 1. september 2018. 

Accept

Tak for interessen, vi glæder os til at dele vores spændende nyheder med dig