Firmajulegaver

Her hos MitGavevalg.dk kan du give dine medarbejdere frit valg mellem et hav af flotte julegaver og overlade alt det praktiske til os. Vi er specialister inden for firmajulegaver, og tilbyder branchens lækreste sortiment, gaver af god kvalitet og selvfølgelig leveringssikkerhed. Hvis du ønsker at give dine medarbejdere det bedste skulderklap ved juletid, er løsningen at give dem et gavekort til MitGavevalg.dk, hvor de selv kan vælge en personlig julegave på vores webshop, nemt og hurtigt.

Masser af erfaring

Hos MitGavevalg.dk arbejder vi året rundt for at finde de bedste gaver, som vi kan tilbyde dig og dine medarbejdere. Vores indkøbere har mange års erfaring indenfor bl.a. design, livsstil, brugskunst, boligindretning, møbler og tekstiler, så de kan spotte de nyeste trends og tendenser. Derudover indgår vi i tæt dialog og samarbejde med vores leverandører, for at finde og udvikle det optimale udvalg af julegaver, til den rette pris. På den måde sikrer vi at der altid er et stort udvalg af aktuelle og eftertragtede gaver på vores webshop, så ingen medarbejdere må nøjes med en utilfredsstillende gave. Vores team hos MitGavevalg.dk, både i indkøb, salg, logistik og kundeservice, kender alt til firmajulegaver, og har leveret knap en million gaver til vores kunder gennem årene. Denne erfaring er helt uvurderlig, og er med til at skabe gode brugeroplevelser år efter år, hvor vi selvfølgelig hele tiden stræber efter at blive bedre. Vi håber at du vil give os chancen for at bevise dette, og bruge MitGavevalg.dk til dine firmajulegaver i 2018.

Vælg en topleverandør

Firmajulegaver handler om meget mere end bare fin indpakning – det handler om at vise dine medarbejdere at de er værdsat. Det har vi forstået hos MitGavevalg.dk, hvor medarbejderen altid er i er fokus, helt fra udvælgelsen af gaver til udleveringstidspunktet. Vores position som en af de største leverandører af firmajulegaver i Danmark, giver os nogle fordele, som vi giver videre til dig og dit firma. Vi har muligheden for at tilbyde nogle eksklusive og unikke gaver, som du ikke kan finde hos andre i branchen. Derudover er vores ordreflow og logistikløsninger gennemprøvede og skalérbare til både små og store virksomheder, så vi leverer korrekt og til tiden. Vi kan desuden give jer glæden af hele vores omfattende leverandørnetværk, som indbefatter både store brands og helt specielle julegaver. Hvis I er i tvivl om noget, sidder vores kundeserviceteam klar på telefon og mail alle hverdage, og vi er altid klar til at hjælpe jer.

Læs mere om medarbejdergaver fra Mitgavevalg.

Så nemt bestiller du

Vælg priskategori og bestil
1

Vælg priskategori og bestil antal gavekort

Vælg priskategori og bestil
2

Vi sender gavekortene med en personlig kode til hver medarbejder

Vælg priskategori og bestil
3

Medarbejder vælger sin gave på vores brugervenlige webshops: MitGavevalg.nu

Vælg priskategori og bestil
4

Vi pakker gaverne I flotte gaveposer. Vi leverer gaverne samlet til din virksomhed eller til en pakkeshop

Nemt.
Sikkert.
Glædeligt.

Søger du hjælp
eller har du spørgsmål?

Vi er blandt Danmarks største udbydere af firmajulegaver, og leverer hvert år
mere end 125.000 gaver til firmaer i hele landet.
Har du spørgsmål så kontakt os på telefon +45 6960 6556 eller nedenstående mail.

15 + 9 =

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VIND
VÆR BLANDT DE FØRSTE
Tilmeld og vind

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind

Vi udlodder 25 lækre, bæredygtige safaristole med en vejl. udsalgspris på 1.999,- pr. stk. blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsmail inden 1. september 2018. 

Accept

Tak for interessen, vi glæder os til at dele vores spændende nyheder med dig