Konceptet

Hos MitGavevalg.dk kan du give dine medarbejdere adgang til en brugervenlig valggaveshop, hvor de frit kan vælge præcis den gave de ønsker. Du laver din bestilling online, hvorefter du hurtigt modtager gavekort med adgangskoder, som herefter kan deles ud til medarbejderne. Gavekort kan sendes enten som en digital liste eller som fysiske kort i en pæn indpakning. Når valgperioden er overstået, og medarbejderne har valgt deres gaver, leverer vi gaverne enten til jeres firma eller via Pakkeshop direkte ud til medarbejderne.

PÅ MITGAVEVALG.DK GARANTERER VI ALTID ET UDVALG AF MINIMUM 30 GAVER INDEN FOR HVER PRISKATEGORI.

Vores gaveshop består af nøje udvalgte gaveidéer, både mærkevarer, brugskunst, delikatesser og livsstilsprodukter. Her præsenteres gaverne på en flot og indbydende oversigt, hvorfra medarbejderen kan dykke ned i yderligere produktbilleder og detaljer om hver gave.

Med vores mangeårige branchekendskab og erfarne team af indkøbere, sørger vi for at det kun er de allerbedste gaver der udbydes på MitGavevalg.dk

Søger du hjælp
eller har du spørgsmål?

Vi er blandt Danmarks største udbydere af firmajulegaver, og leverer hvert år
mere end 125.000 gaver til firmaer i hele landet.
Har du spørgsmål så kontakt os på telefon +45 6960 6556 eller nedenstående mail.

14 + 11 =

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG VIND
VÆR BLANDT DE FØRSTE
Tilmeld og vind

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind

Vi udlodder 25 lækre, bæredygtige safaristole med en vejl. udsalgspris på 1.999,- pr. stk. blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsmail inden 1. september 2018. 

Accept

Tak for interessen, vi glæder os til at dele vores spændende nyheder med dig