Konceptet

Hos MitGavevalg.dk kan du give dine medarbejdere adgang til en brugervenlig valggaveshop, hvor de frit kan vælge præcis dén gave de ønsker. Du laver din bestilling online, hvorefter du hurtigt modtager gavekort med adgangskoder, som kan deles ud til medarbejderne. Gavekort kan sendes enten som en digital liste eller som fysiske kort i en pæn indpakning.

Når valgperioden er overstået, og medarbejderne har valgt deres gaver, leverer vi gaverne enten til jeres firma eller via Pakkeshop direkte ud til medarbejderne.

PÅ MITGAVEVALG.DK GARANTERER VI ALTID ET UDVALG AF MINIMUM 30 GAVER INDEN FOR HVER PRISKATEGORI.

Vores gaveshop består af nøje udvalgte gaveidéer, både mærkevarer, brugskunst, delikatesser og livsstilsprodukter. Her præsenteres gaverne på en flot og indbydende oversigt, hvorfra medarbejderen kan dykke ned i yderligere produktbilleder og detaljer om hver gave.

Med vores mangeårige branchekendskab og erfarne team af indkøbere, sørger vi for at det kun er de allerbedste gaver der udbydes på MitGavevalg.dk

Kort
er godt.

Selvom dine medarbejdere og kunder selv har muligheden for at vælge gaven i vores webshop, synes vi stadig, det er vigtigt, at selve gestussen med at overrække julegaven ikke går tabt. Derfor modtager du et kort med gavekoden, som du kan give personligt. Det, synes vi, er med til at sprede ekstra juleglæde og gør din julegave til medarbejdere og kunder endnu mere personlig.

Vi synes selv, at kort er godt. Ikke mindst fordi selv et lille kort rummer rigtig meget glæde. Du får muligheden for at give gaven personligt - en gave som, du med sikkerhed ved, rammer plet. Og dine kunder og medarbejdere får både glæden over at vælge og ikke mindst modtage gaven, når julen nærmer sig.

Det er julemagi og forventningens glæde, når det er allerbedst.