Årets julekatalog

Det er snart dén tid på året igen, og vi elsker det. Derfor har vi gjort det både nemt, sikkert og glædeligt for dig at give firmajulegaver. 

For lad os bare være ærlige – det er ikke kun tanken, der tæller, når det handler om julegaver. Derfor har vi sørget for et stort udvalg, der rammer bredt til både mænd og kvinder. Du er med andre ord sikker på at ramme plet. Samtidig har vi en simpel prisstruktur, hvor værdien af gaverne altid overstiger dét, du giver for den.

Tag et kig i kataloget og få en forsmag på alt det, vi kan tilbyde. 

Vi garanterer, at der er noget for enhver smag. 

Kort
er godt.

Selvom dine medarbejdere og kunder selv har muligheden for at vælge gaven i vores webshop, synes vi stadig, det er vigtigt, at selve gestussen med at overrække julegaven ikke går tabt. Derfor modtager du et kort med gavekoden, som du kan give personligt. Det, synes vi, er med til at sprede ekstra juleglæde og gør din julegave til medarbejdere og kunder endnu mere personlig.

Vi synes selv, at kort er godt. Ikke mindst fordi selv et lille kort rummer rigtig meget glæde. Du får muligheden for at give gaven personligt - en gave som, du med sikkerhed ved, rammer plet. Og dine kunder og medarbejdere får både glæden over at vælge og ikke mindst modtage gaven, når julen nærmer sig.

Det er julemagi og forventningens glæde, når det er allerbedst.